Ανδρικά και Γυναικεία Επώνυμα Ρολόγια με Στυλ

Στους καιρούς που ζούμε, τα κάθε είδους αξεσουάρ έχουν πάψει να αποτελούν αποκλειστικό προνόμιο των γυναικών και ούτε απευθύνονται πια μονάχα σε όσους ακολουθούν πιστά τις επιταγές της μόδας. Τα αξεσουάρ μόδας ενδείκνυνται τόσο για γυναίκες όσο και για άνδρες, με τους σχεδιαστές στη βιομηχανία αυτού του είδους να αφιερώνουν ολόκληρες σχεδιαστικές γραμμές για την ανδρική μόδα. Με δεδομένο ότι η επιτυχία μερικές φορές συναρτάται από τις ενδυματολογικές και στιλιστικές επιλογές κάποιου, είναι συνετό να ακολουθείται το παράδειγμα πολλών ανθρώπων. Τα αξεσουάρ μπορούν να συμβάλουν προς αυτήν την κατεύθυνση, καθώς υποδηλώνουν ένα αίσθημα καλού γούστου από μεριάς του χρήστη τους, ιδίως εφόσον συνδυάζονται σωστά με την υπόλοιπη ενδυμασία του. Όταν προετοιμάζεστε για μία ανδρική συνέντευξη ή για κάποιο σημαντικό κοινωνικό γεγονός, υπάρχει μόνο ένα αξεσουάρ για εσάς ως σημείο αφετηρία, τα ρολόγια. Το ρολόι είναι ένα απλό, κομψό και χρηστικό αξεσουάρ-κόσμημα που μπορεί να αλλάξει προς όφελός σας τις ισορροπίες.

Διάφορα ΜπιζούΔιάφορα Ρολόγια

Τα ανδρικά μοντέρνα επώνυμα ρολόγια αποτελούν μία καλύτερη εναλλακτική λύση απέναντι στα σπορ τύπου ρολόγια που φοριούνται σε επαγγελματικές ή επίσημες περιστάσεις. Παρότι τα σπορ ρολόγια έχουν χαμηλότερο κόστος σε σχέση με τα κομψά επώνυμα ανδρικά ρολόγια, δεν συνιστούν αξιόλογο αξεσουάρ εξαιτίας των πολλαπλών χαρακτηριστικών και της σχεδίασης τους που παραπέμπει περισσότερο στην άνεση. Πρώτα απ’ όλα, υπάρχουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά που αφορούν το καντράν και τον μπρασελέ του ρολογιού. Έτσι, όταν καλείστε να επιλέξετε ανάμεσα σε αρκετά ανδρικά ρολόγια, επικεντρωθείτε σε αυτά τα πεδία. Για να καταλήξετε εντέλει σε ένα πραγματικά ποιοτικό ανδρικό επώνυμο ρολόι, θα χρειαστεί να βεβαιωθείτε για τον «πολυδιάστατο» χαρακτήρα του. Σε αυτό το πλαίσιο, προτιμήστε ένα κλασικό χρώμα για το λουράκι του ρολογιού σας, όπως μαύρο ή μπλε, εκτός αν προτιμάτε τον μεταλλικό μπρασελέ, οπότε σε αυτήν την περίπτωση το ασημί χρώμα είναι πιο παραδοσιακή επιλογή. Όλα αυτά τα χρώματα συνδυάζονται ιδανικά με όλα σχεδόν τα ρούχα και χαρίζουν στον άνδρα μία ομοιογενή και καλαίσθητη εμφάνιση. Τα υπόλοιπα χρώματα απλώς τραβούν την προσοχή στο ρολόι σας δίχως να το μετατρέπουν σε ένα ελκυστικό αξεσουάρ.

Ανδρικά μοντέρνα επώνυμα ρολόγια

Όταν αξιολογείτε το καντράν των διάφορων επώνυμων ρολογιών, συστήνεται να είστε κάπως «συντηρητικοί» εφόσον σκοπεύετε να προβείτε σε κάποια αγορά. Γι’ αυτό το λόγο, προσπαθήστε να αποφύγετε τα πολύ λαμπερά στοιχεία, καθώς αυτά αντανακλούν το φως και ενδέχεται να αποδυναμώσουν τη γοητεία του ρολογιού σας. Παράλληλα, μην παραλείψετε να εστιάσετε στο μέγεθος του ρολογιού σε σχέση με τον καρπό σας, καθώς αυτό επηρεάζει τη συνολική εμφάνιση του ρολογιού πάνω σας. Προτιμήστε μεγαλύτερο καντράν για πιο συντηρητική και κλασική εμφάνιση, ενώ το μικρού μεγέθους καντράν ενδείκνυται μόνο για μικρούς καρπούς.

Καντράν Ρολογιού

Αν πάλι το επάγγελμα ή τα χόμπι σας είναι χειρωνακτικής φύσεως και οδηγούν τακτικά στην εφίδρωση και το λέρωμα, τότε δικαίως θα αναρωτιέστε με ποιον τρόπο τα μοντέρνα επώνυμα ρολόγια μπορούν να προσαρμοστούν σε έναν τέτοιο τρόπο ζωής. Ο σκεπτικισμός για το ενδεχόμενο πρόκλησης ζημιάς στο ρολόι σας είναι απόλυτα κατανοητός, καθώς και για την πρακτικότητα του ρολογιού σας στο πλαίσιο καθημερινών δραστηριοτήτων, όπως για παράδειγμα όταν βρίσκεστε στο γυμναστήριο. Οι σχεδιαστές των ανδρικών ρολογιών μας αντιλαμβάνονται τον πολυποίκιλο τρόπο ζωής των ανθρώπων και έχουν κατασκευάσει μία ευρεία γκάμα ρολογιών που απευθύνονται σε άνδρες με ξεχωριστές ανάγκες. Ενώ ορισμένα ανδρικά ρολόγια μπορεί να μην είναι κατάλληλα για πιο κάζουαλ περιστάσεις, υπάρχουν άλλα που είναι σε θέση να ικανοποιήσουν απόλυτα αυτές τις ανάγκες σας. Τα επώνυμα κομψά ανδρικά ρολόγια είναι πάντοτε στη μόδα και συνιστούν το αναγκαίο αξεσουάρ κάθε άνδρα που σέβεται τον εαυτό του.

Διάφορα άλλα ρολόγια

Στον αντίποδα δεν υπάρχει καμία απολύτως αμφιβολία ότι τα αξεσουάρ μόδας κατέχουν ξεχωριστή θέση στην καρδιά της σύγχρονης γυναίκας, με τα ρολόγια να ανήκουν οπωσδήποτε σε αυτήν την κατηγορία. Τα επώνυμα γυναικεία ρολόγια ταράζουν τα λιμνάζοντα ύδατα στον κόσμο της μόδας, αναδεικνύοντας τη χάρη, το στυλ και την κομψότητα μίας γυναίκας. Δεν χρειάζεται καν να τονιστεί ότι για να ξεχωρίσει μία γυναίκα από το πλήθος, ο ιδανικότερος τρόπος είναι κατέχοντας ένα πραγματικά μοναδικό ρολόι, το οποίο θα διακρίνεται για την κομψότητα και την πρακτικότητά του. Τα επώνυμα γυναικεία ρολόγια έχουν βιώσει αρκετές αλλαγές με την πάροδο του χρόνου μέχρι να αποκτήσουν το σημερινό σικάτο τους σχήμα. Για την ακρίβεια, οι ημέρες των πληκτικών στρογγυλών κύκλων και των απλών λευκών ρολογιών έχουν μπει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Η ξεκάθαρη ζήτηση για σικάτα και κομψά γυναικεία ρολόγια έχει σηματοδοτήσει αυτήν την αλλαγή.

Κομψά γυναικεία ρολόγια

Έχοντας σταματήσει πλέον να αποτελούν τις «υποτιμημένες» εκδοχές των ανδρικών ρολογιών, τα σημερινά γυναικεία ρολόγια μας με μπρασελέ έρχονται για να ανταποκριθούν στις ανάγκες των μοντέρνων γυναικών. Τα γυναικεία ρολόγια του σήμερα, όπως τα Guess, τα Gucci, τα Dolce&Gabbana και πολλά άλλα, έχουν κατορθώσει να αναδειχθούν στο υπέρτατο αξεσουάρ μόδας που αντανακλά την προσήλωση μίας γυναίκας στο στυλ και την καλαισθησία.

Ας είμαστε ειλικρινείς, δεν είναι εφικτό το οποιοδήποτε ρολόι να καλύψει τις ανάγκες μίας γυναίκας και αυτός είναι ακριβώς ο λόγος που η τελική επιλογή παίζει νευραλγικό ρόλο. Αναμφίβολα, έχει μεγάλη σημασία να αποκτήσει κανείς κάτι κομψό, μοναδικό και το οποίο θα αντανακλά την προσωπικότητά του.

Επομένως, μπορούμε να παραθέσουμε τέσσερις καταλυτικές εκφάνσεις που μετατρέπουν ένα γυναικείο ρολόι σε κάτι το ξεχωριστό. Παράλληλα, αν αυτές οι παράμετροι συνδυαστούν ιδανικά μεταξύ τους, θα οδηγήσουν στην απόκτηση του απόλυτου αξεσουάρ που θα υποδεικνύει στους άλλους το αξεπέραστο γούστο και στυλ σας.

Το χρώμα του καντράν

Κατά πάσα πιθανότητα θα το γνωρίζετε ήδη, αλλά το χρώμα του καντράν μπορεί να μετατρέψει ένα φαινομενικά απλό ρολόι σε κάτι το μοναδικά ελκυστικό. Σήμερα, τα καντράν των γυναικείων ρολογιών είναι διαθέσιμα σε μεγάλη γκάμα χρωμάτων. Μάλιστα, αν το χρώμα συνδυαστεί με διάφορα σχέδια, όπως αστέρια και καρδιές, τότε μιλάμε για μοντέρνα γυναικεία ρολόγια που λειτουργούν ως εξαίσιο κόσμημα.

Διαφορετικά Καντράν

Το στυλ για το λουράκι

Μόλις προσδιορίσετε το χρώμα του καντράν, είναι σημαντικό να επιλέξετε και το κατάλληλο στυλ για το λουράκι του ρολογιού σας. Όπως ισχύει για το καντράν, τα λουράκια των ρολογιών διατίθενται σε πολλά χρώματα και στυλ. Προτιμήστε ένα χρώμα και σχέδιο που συνάδει άριστα με την προσωπικότητά σας και το οποίο θα απολαμβάνετε κάθε φορά.

Γυναικεία λουράκια για ρολόγια

Το στυλ και το σχήμα της πρόσοψης

Είναι γεγονός πως το στυλ και το σχήμα της πρόσοψης του ρολογιού που θα επιλέξετε, έχουν τη δύναμη να μετατρέψουν ένα ρολόι σε πόλο έλξης. Αν και το παραδοσιακό στρογγυλό σχήμα εξακολουθεί να χαίρει της προτίμησης του αγοραστικού κοινού, υπάρχουν και άλλα σχήματα όπως οβάλ, τετράγωνο και ορθογώνιο που κάνουν τη διαφορά στον κόσμο της μόδας.

Στύλ και σχήμα πρόσοψης ρολογιού

Το υλικό του μπρασελέ

Τέλος, ένας ακόμη παράγοντας που πρέπει να λαμβάνεται υπόψη κατά την αγορά ενός επώνυμου γυναικείου ρολογιού, είναι το υλικό του μπρασελέ, το οποίο μπορεί να είναι μεταλλικό, πλαστικό, δερμάτινο ή οτιδήποτε άλλο. Παρ’ όλα αυτά, το υλικό της επιλογής σας επιβάλλεται να «συνυπάρχει» αρμονικά με τα υπόλοιπα κοσμήματα και αξεσουάρ σας. Η σωστή αγορά είναι η έξυπνη αγορά!

Διάφορα μπρασελέ απο ανδρικά ρολόγια

View ratings
Rate this article

Revisions

Tags: , , , , , , , ,