Κεφάλαιο βερνίκια νυχιών: πώς θα επιλέξεις το σωστό ανάλογα με το χαρακτήρα σου

Τα βερνίκια νυχιών είναι από τα πιο αγαπημένα προϊόντα μακιγιάζ για κάθε γυναίκα και μπορούν να της δώσουν άλλον αέρα. Το χέρι μεταμορφώνεται κυριολεκτικά και το χρώμα μας φτιάχνει τη διάθεση κάθε φορά που το βλέπουμε, δηλαδή πολύ συχνά, αφού δεν χρειαζόμαστε καθρέφτη, για να το θαυμάσουμε, όπως για τα προϊόντα μακιγιάζ προσώπου. Αυτός είναι και ο λόγος που η μέση γυναίκα διαθέτει τόσα πολλά βερνίκια νυχιών και συχνά και διάφορα άλλα εργαλεία για το τέλειο μανικιούρ, όπως φουρνάκι νυχιών, τροχό, αυτοκόλλητα και ειδικές λίμες. Όμως, τη διαφορά δεν θα κάνει το φουρνάκι νυχιών ή το πιο εκκεντρικό αυτοκόλλητο, αλλά το να διαλέγουμε ένα χρώμα που ταιριάζει στην αύρα μας, το χαρακτήρα μας και τις προσδοκίες μας ως γυναίκες. Έτσι, καλό είναι να ξέρουμε τι μας αντιπροσωπεύει, για να κάνουμε τις σωστές επιλογές και να αναδεικνύουμε την γοητευτική προσωπικότητά μας χωρίς να υπερβάλλουμε ή να ξεφεύγουμε από τα όριά μας.
βερνίκια νυχιώνΑν είσαι λάτρης της απλότητας και το μακιγιάζ και γενικά η περιποίηση δεν αποτελούν την πρώτη σου προτεραιότητα, τότε δεν υπάρχει λόγος να πειραματιστείς με σκούρα και έντονα βερνίκια νυχιών. Το στυλ σου είναι παγιωμένο τα τελευταία χρόνια, δεν βρίσκεις λόγο να το αλλάξεις και φιλοδοξείς να τραβήξεις τα βλέμματα πάνω σου με την προσωπικότητά σου και τη φυσική ομορφιά σου που άλλωστε αποτελούσε ανέκαθεν την απαραίτητη βάση για το οτιδήποτε. Σου αρέσει η άνεση και η ηρεμία και συχνά καταλήγεις να περνάς τα νύχια σου με ένα τελείως ουδέτερο βερνίκι. Αν θες να πρωτοτυπήσεις, δοκίμασε τα παστέλ χρώματα σε ανοιχτές αποχρώσεις, όπως ροζ και λιλά, που θα σου δώσουν το κάτι διαφορετικό αλλά με τη διακριτικότητα που ψάχνεις.
Αν είσαι μία δυναμική γυναίκα, με πλήρη αυτογνωσία και νιώθεις ότι δεν έχεις ανάγκη κανέναν να σου μάθει πράγματα για το στυλ σου, τότε κλασικές λύσεις που θα αναδείξουν το σοφιστικέ στυλ σου είναι το φλογερό κόκκινο αλλά και το γαλλικό μανικιούρ. Αν ωστόσο θέλεις να ξεφύγεις λίγο από το απόλυτα κλασικό και να υιοθετήσεις μια λίγο πιο ανατρεπτική τάση, τότε το χρυσό θα σε εκπλήξει με τον αέρα θηλυκότητας που θα σου δώσει.
Αν το μακιγιάζ και τα καλλυντικά είναι η ζωή σου, αν στα καταστήματα με προϊόντα μακιγιάζ και βερνίκια νυχιών σε φωνάζουν με το μικρό σου όνομα, αν κάθε εβδομάδα αλλάζεις στυλ και δεν φοβάσαι να πειραματιστείς στο έπακρο, τότε μπορούμε να σου προτείνουμε τα πάντα. Αφού ενημερώνεσαι συνεχώς για ό,τι νέο κυκλοφορεί εκεί έξω και γνωρίζεις με ακρίβεια όλες τις τάσεις από τους γκουρού του τομέα, τότε πραγματικά σου ταιριάζουν τα πάντα. Μπορείς να υποστηρίξεις με τον καλύτερο τρόπο ακόμα και το πιο εκκεντρικό βερνίκι νυχιών, όπως το λαχανί ή το βεραμάν, και σίγουρα όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα πάνω σου. Για τα νύχια σου είναι επίσης φτιαγμένα τα σχέδια για τεχνητά νύχια, αφού ξέρεις ότι από το φουρνάκι νυχιών θα βγει ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα που θα δείχνεις σε όλους με υπερηφάνεια.

Πηγή:Creativegroup.gr

View ratings
Rate this article

Revisions

  • Μάιος 9, 2017 @ 12:44:20 [Τρέχουσα αναθεώρηση] by Χρήστος - Αναστάσιος Κωστούρος
  • Μάιος 9, 2017 @ 12:44:08 by Χρήστος - Αναστάσιος Κωστούρος