Κλόουν

Οι περισσότεροι, πιστεύω, θυμάστε εκείνο το πάρτι από τη παιδική σας ηλικία με κάποιον κλόουν, ο οποίος διοργάνωνε διαγωνισμούς και παιχνίδια και στο τέλος η κερδισμένη ομάδα έπαιρνε και κάποιο δωράκι. Το δωράκι μπορεί να μην ήταν κάτι φοβερό, μπορεί να ήταν ένα ζωάκι φτιαγμένο από μπαλόνι αλλά το αίσθημα της νίκης, του συναγωνισμού και το ότι περνάγατε ωραία παίζοντας χωρίς έγνοιες, δημιουργούσε την αίσθηση πως αυτό το δώρο ήταν κάτι μοναδικό και φοβερό. Δυστυχώς μεγαλώνοντας οι άνθρωποι κρύβουν αυτές τις αναμνήσεις και η ευτυχία, η οποία βρίσκεται στα απλά, γίνεται όλο και πιο δύσκολη . Πολλές φορές μάλιστα δεν μπορούνε να καταλάβουνε και τη χαρά των παιδιών για αυτά τα ασήμαντα μικροπράγματα που τους χαρίζουν αυτό το αίσθημα, αφού οι γονείς είναι γεμάτοι από υποχρεώσεις και τα προβλήματα για να έχουν εκείνα ένα καλύτερο μέλλον.

klooun

Τα παιδιά εκτός από μαθησιακή μόρφωση χρειάζονται και κοινωνική, η οποία μπορεί να προέλθει και μέσα από το παιχνίδι, αφού τα μικρά σε ηλικία δεν θα κατανοήσουν τις λέξεις όσο τις πράξεις. Για παράδειγμα ένα ομαδικό παιχνίδι με άλλα παιδιά, θα τα βοηθήσει να κοινωνικοποιηθούν, σε αντίθεση με τη περίπτωση που θα κάθονται μπροστά από το ηλεκτρονικό παιχνίδι, ακόμα τα παιχνίδια με συνομηλίκους τους θα τα βοηθήσουν να κατανοήσουν τη σημασία του συναγωνισμού και της ευγενής άμιλλας.

paidi-pou-gelaeiΦυσικά και ένα παιχνίδι δεν είναι το άλφα και το ωμέγα για να επιτευχθεί αυτό αλλά είναι ένα σημαντικό λιθαράκι. Στη περίπτωση που θέλετε να διοργανώσετε πάρτι στο παιδάκι σας σκεφτείτε τη προοπτική του να καλέσετε κάποιο κλόουν, οποίος θα βρίσκεται εκεί για να τα διασκεδάσει με πολλά ομαδικά παιχνίδια, στα οποία θα συμμετέχουν όλα τα παιδάκια.

Η εταιρεία << Pipis ο κόσμος του παιδιού >> διαθέτει για εσάς που θέλετε να δημιουργήσετε ένα αξέχαστο πάρτι για το παιδάκι σας κλόουν και special κλόουν οι οποίοι έρχονται στο χώρο σας και διασκεδάζουν τα παιδιά με παιχνίδια όπως το θεατρικό παιχνίδι, οι διαγωνισμοί, γλωσσοδέτες , ντι τζει για πάρτυ,  με πλούσιο πρόγραμμα και πολλά ακόμα. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για την εταιρεία και τις υπηρεσίες που διαθέτει μπορείτε να επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση του πιπι.

View ratings
Rate this article

Revisions