Λαμπτήρες Led – Neon Energy

Ανέκαθεν τα έξοδα του σπιτιού ήταν τα περισσότερα, αφού δεν υπήρχαν πολλές εναλλακτικές λύσεις μέσω των οποίων μπορούσαν να εξοικονομήσουν χρήματα. Πλέον με την αύξηση της ευαισθητοποίησης που υπάρχει με το θέμα της διάσωσης του πλανήτη, οι επιστήμονες όλο και ανακαλύπτουν τρόπους με τους οποίους μπορούν οι πολίτες να συμβάλλουν σε αυτή τη κοινή προσπάθεια και ταυτόχρονα να εξοικονομούν χρήματα. Μία τέτοια '' εφεύρεση '' ήταν οι λάμπες Led, οι οποίες μέχρι στιγμής, γιατί στο μέλλον δεν γνωρίζουμε τι άλλο θα κατασκευαστεί, είναι αυτές που εξοικονομούν τη μεγαλύτερη ενέργεια από όλα τα είδη λαμπτήρων και οι πιο φιλικές προς το περιβάλλον.

Με τη χρήση των κοινών λαμπτήρων ( λαμπτήρες πυρακτώσεως ), τα περισσότερα χρήματα που ξοδεύονται είναι αποτέλεσμα της ενέργειας που εκπέμπεται ως θερμότητα ( θερμική ακτινοβολία ), αφού το 10% από τη χρήση τους είναι η εκπομπή της φωτεινότητας και το 90% η εκπομπή θερμικής ακτινοβολίας, η οποία δεν χρησιμεύει κάπου, αντιθέτως δημιουργεί προβλήματα τόσο στο περιβάλλον όσο και στον άνθρωπο.

Λαπτήρες LED image

Για αυτό το λόγο αρκετά χρόνια πριν κατασκευάσθηκαν οι συμπαγείς λαμπτήρες φθορισμού μεγάλου( για επιχειρήσεις κ.λπ.) και μικρού μεγέθους ( για οικιακή χρήση ), με σκοπό την εξοικονόμηση ενέργειας, τη χαμηλή κατανάλωση ρεύματος και την όσο το δυνατό μεγαλύτερη προστασία του περιβάλλοντος και του ανθρώπου. Συνεπώς οι λαμπτήρες φθορισμού σε σύγκριση με τους λαμπτήρες πυρακτώσεως είναι σαφώς καλύτεροι, αφού εκτός του ότι είναι φιλικοί προς το περιβάλλον, εξοικονομούν ενέργεια συνεπώς και χρήματα από τους λογαριασμούς ρεύματος.

Λάμπα LED image

Η πιο πρόσφατη ανακάλυψη, είναι οι λάμπες Led, οι οποίες σε σύγκριση με τις δύο παραπάνω, είναι αρκετά πιο οικολογικές με περισσότερη εξοικονόμηση ενέργειας, η οποία φθάνει και το 80% με 90 %. Διατηρούν το 100% της απόδοσής τους μέχρι το τέλος με υψηλό επίπεδο φωτεινότητας και έντασης, έχοντας χαμηλή εκπομπή θερμότητας με μηδενική εκπομπή ακτινοβολίας και δεν καίγονται στη περίπτωση που υπάρχουν μεταπτώσεις στο δίκτυο ηλεκτροδότησης. Οι λάμπες Led είναι ο πιο απλός, οικολογικός και πιο προσιτός τρόπος εξοικονόμησης ενέργειας και χρημάτων για τους πολίτες, αφού το κόστος αγοράς είναι μικρό σε σύγκριση με τη χαμηλή κατανάλωση ρεύματος που κάνουν, το χρόνο ζωής και αποδοτικότητάς που διαθέτουν . Για παράδειγμα μια λάμπα πυρακτώσεως καταναλώνει 60 Βατ, οι φθορισμού 15 Βατ ενώ η LED 12,5 Βατ. Μάλιστα οι ερευνητές ακόμα πειραματίζονται με τις led, με σκοπό στο μέλλον να είναι αποδοτικότερες με ακόμα μικρότερη κατανάλωση ρεύματος και ακόμα περισσότερο οικολογικές.

60watt Λαμπτήρας LED image

Αν θέλετε και εσείς να επωφεληθείτε των πλεονεκτημάτων της εγκατάστασης λαμπτήρων Ledείτε στο σπίτι είτε στην επιχείρησή σας μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εταιρεία NeonEnergy, της οποίας το εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό, με ειλικρίνεια και επαγγελματισμό θα σας βοηθήσει, αν επιθυμείτε, να εγκαταστήσει συστήματα λαμπτήρων LED και να λύσετε τυχόν προβλήματα ή απορίες που έχετε σχετικά με την εγκατάσταση τους.

View ratings
Rate this article

Revisions

Tags: , ,