Μετακόμιση σπιτιού- Τορνάρης

Στην Ελλάδα, πολλά χρόνια πριν, για να μετακομίσει κάποιος έπρεπε να κάνει ολόκληρη διαδικασία, προετοιμάζοντας τα αντικείμενα ένα με δύο μήνες πιο πριν. Αργότερα οι μεταφορικές εταιρείες ξεκίνησαν να χρησιμοποιούν εκπαιδευμένο προσωπικό, για να είναι σε θέση να συσκευάσουν και να αποσυσκευάσουν σωστά και με ασφάλεια τα αντικείμενα του κάθε πελάτη που ήθελε να μετακομίσει και δεν μπορούσε για διάφορους λόγους να συσκευάσει όλα τα αντικείμενα. Ξεκινώντας τη συσκευασία από τα βαριά και μεγάλα έπιπλα και έχοντας πλέον φθάσει στο σημείο να συσκευάζουν και αποσυσκευάζουν μέχρι και τα ρούχα, είναι μεγάλη βοήθεια για το σύγχρονο άνθρωπο, ο οποίος έχει μία δύσκολη, γεμάτη με υποχρεώσεις καθημερινότητα.

Η μεταφορική Τορνάρης, έχοντας  περισσότερο από τριάντα χρόνια εμπειρία στον τομέα των μετακομίσεων, είναι σε θέση να σας παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, οργανώνοντας τη μετακόμισή σας, συσκευάζοντας και μεταφέροντας τα αντικείμενα με ασφάλεια στο τελικό σταθμό, παρέχοντας ακόμα την ασφαλή αποσυσκευασία, συναρμολόγηση των απαιτούμενων αντικειμένων και την τοποθέτηση τους.

Αναλυτικότερα το προσωπικό της εταιρείας Τορνάρης έχοντας προτεραιότητα την εξυπηρέτηση του πελάτη, ανταποκρίνεται άμεσα και φιλικά στις κλήσεις για τις μεταφορες σας, οποιαδήποτε ώρα και ημέρα ακόμα και τις αργίες. Επισκεπτόμενοι το χώρο σας, παρέχουν δωρεάν εκτίμηση των εργασιών που πρέπει να γίνουν αλλά και επίλυση πιθανών αποριών που μπορεί να υπάρξουν από μέρους σας. Αφού εκτιμηθούν και οργανωθούν τα αντικείμενα που θα μετακομισθούν, κανονίζετε εσείς τη μέρα και την ώρα που επιθυμείτε για να ξεκινήσουν οι διαδικασίες. Το κάθε αντικείμενο συσκευάζεται με το κατάλληλο υλικό συσκευασιών, αναλόγως με το τι είναι, δίνοντας πάντα και σε όλα τη κατάλληλη προσοχή για την αποφυγή ζημιών και φθοράς. Για παράδειγμα τα ρούχα μπαίνουν μαζί με τις κρεμάστρες τους σε ''ντουλάπες'' μεταφοράς, με σκοπό να παραμείνουν, ατσαλάκωτα και να τοποθετηθούν απευθείας στις ντουλάπες του καινούργιου σπιτιού. Στη περίπτωση που το σπίτι είναι σε όροφο, τα αντικείμενα μεταφέρονται με ανυψωτικό μηχάνημα. Έπειτα γίνεται η μεταφορά στη καινούργια κατοικία οπού εκεί αποσυσκευάζονται με προσοχή και στο τέλος γίνεται αποκομιδή  των υλικών που χρησιμοποιήθηκαν για τις συσκευασίες, με σκοπό τη καλύτερη εξυπηρέτησης σας.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερες πληροφορίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση  και αν επιθυμείτε να επικοινωνήσετε με την εταιρεία για οποιαδήποτε πληροφορία στο τηλέφωνο 2106990783.

μεταφορες

πακέτα

φορτηγα

τα φορτηγά μας

εγκαταστάσεις μας

View ratings
Rate this article

Revisions

Tags: , , , , ,