Μπροστά στις απαιτήσεις των καιρών

Η Alpha Digital, premium partner και εξουσιοδοτημένος επισκευαστής της Konica Minolta στην Ελλάδα, πρωτοπορεί και ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των καιρών. Η απόκτηση ενός επαγγελματικού εκτυπωτή είναι πλέον κάτι παραπάνω από απαραίτητη για την κάλυψη των αναγκών κάθε επιχείρησης και start up εταιρείας. Όμως, τις περισσότερες φορές, αυτό είναι μια απαγορευμένη επένδυση και ένα δύσκολο «έξοδο» εξαιτίας του υψηλού και απαγορευτικού κόστους πολλών επαγγελματικών εκτυπωτών. Η νέα παροχή της αξιόπιστης εταιρείας Alpha Digital στο χώρο της εκτύπωσης είναι το leasing.

Τί είναι το leasing;

Το leasing το γνωρίζει ο περισσότερος κόσμος από το χώρο των αυτοκινήτων. Πρόκειται στην ουσία για μια διαδικασία χρόνιας ενοικίασης, κατά την οποία κάποιος ενδιαφερόμενος ενοικιάζει το αντικείμενο της υπηρεσίας του αντί να το αγοράζει πληρώνοντας με δόσεις. Στην ουσία, αυτό που γίνεται είναι να αντικαθίσταται η δόση με ένα είδος «ενοικίου» κάθε μήνα. Το σημαντικό είναι  ότι μετά από λίγους μήνες ή χρόνια (ανάλογα με την αρχική τιμή του προϊόντος) ο καταναλωτής σταματάει να πληρώνει το μηνιαίο ενοίκιο και το αντικείμενο που ενοικίαζε γίνεται αυτομάτως δικό του.

Ανάμεσα στα βασικά πλεονεκτήματα του leasing ως διαδικασίας είναι οι επιπλέον παροχές και τα πρόσθετα προνόμια που προσφέρουν πολλές εταιρείες. Παραδείγματος χάριν, η εταιρεία Alpha Digital αναλαμβάνει υπηρεσίες συντήρησης φωτοαντιγραφικών και επισκευής φωτοαντιγραφικών σε περιπτώσεις που αυτό χρειαστεί.

leasing εκτυπωτώνΓια τους λόγους αυτούς, για να γνωρίζετε τί προνόμια έχετε και ποιον συνεργάτη βάζετε στην επιχείρησή σας, καλό θα ήταν να συνεργαστείτε με έναν premium partner και εξουσιοδοτημένο επισκευαστή. Έτσι θα γλιτώσετε από επιπλέον «τρεξίματα»

Αν, λοιπόν, επιθυμείτε να εμπιστευθείτε την αξιόπιστη ποιότητα των φωτοαντιγραφικών μηχανημάτων Konica Minolta για τις ανάγκες του γραφείου ή της επιχείρησής σας, ένας premium partner και εξουσιοδοτημένος επισκευαστής της Konica Minolta θα σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμος.

Οι γνώσεις ενός premium partner θα σας κατατοπίσουν, έτσι ώστε να αγοράσετε το πλέον κατάλληλο μηχάνημα για τις ανάγκες σας, ενώ ανάλογα και με την αγορά σας μπορεί να σας προσφέρει εγγύηση καλής λειτουργίας για αρκετά χρόνια. Η εγγύηση αυτή θα σας δοθεί καθότι ο εξουσιοδοτημένος επισκευαστής είναι ο πλέον υπεύθυνος ώστε να ασχοληθεί αλλά και να μπορεί να εγγυηθεί για τη συντήρηση και την επισκευή των φωτοαντιγραφικών σας μηχανημάτων με απόλυτη επιτυχία.

Φωτοτυπικά μηχανήματα Konica Minolta

Η «οικογένεια» της bizhub, που διακρίνεται για την ταχύτητα, τη δύναμη και την ποιότητα της επεκτείνεται τώρα με ένα αριθμό νέων συσκευών εκτύπωσης. Τα νέα φωτοτυπικά μηχανήματα παρέχουν πλέον στο χρήστη τη δυνατότητα του Mobile Printing μέσα από καθιερωμένα πρωτόκολλα ασύρματης δικτύωσης. Τα μοντέλα χαρακτηρίζονται από την ίδια υψηλή ταχύτητα εκτύπωσης, τη δυνατότητα για αυτόματη σάρωση εγγράφων διπλής όψης για εντατική ροή εργασίας, τη βελτίωση της ενσωμάτωσης λογισμικού και το σεβασμό προς το περιβάλλον για ταυτόχρονη εξοικονόμηση ενέργειας και μέγιστη οικονομία κατά τη χρήση.

Οι τεχνολογικές καινοτομίες που εφαρμόζει η Konica Minolta στον τομέα των έγχρωμων εκτυπωτών καθώς και η έρευνα σε εξελίξεις αιχμής έχουν ως αποτέλεσμα την παρουσίαση υπερσύγχρονων προϊόντων. Η ποιότητα και η ζωντάνια των ανεξίτηλων χρωμάτων και η ανάλυση που προσφέρουν οι Konica Minolta εκτυπωτές είναι συγκριτικά ανώτερες από αντίστοιχα μηχανήματα άλλων εταιρειών.

 

Πηγή:Alphadigital.gr

View ratings
Rate this article

Revisions