Τα καλύτερα μέρη για παιδικά πάρτυ

Ψάχνετε για τέλειες ιδέες για παιδικά πάρτυ; Τα στοιχεία που μπορούν να απογειώσουν ένα παιδικό πάρτυ δεν είναι μόνο η διακόσμηση, τα κομφετί, οι γιρλάντες, τα μπαλόνια και τα λοιπά είδη πάρτυ. Ούτε είναι μόνο ο ανιματέρ, ο κλόουν ή ο ταχυδακτυλουργός και τα ομαδικά παιχνίδια που θα σκαρφιστεί, για να κρατήσει απασχολημένα τα παιδιά. Είναι φυσικά όλα τα παραπάνω, αλλά είναι και κάτι ακόμα. Είναι το μέρος που θα γίνει το πάρτυ, αφού αυτό μπορεί να δώσει πνοή στη διασκέδαση των καλεσμένων και να τους εκπλήξει ευχάριστα μέσα σε μια όμορφη και γιορτινή ατμόσφαιρα. Διαβάστε παρακάτω μερικές έξυπνες ιδέες για παιδικά πάρτυ εκτός σπιτιού και πώς μπορείτε να τις υλοποιήσετε.   παιδικά παρτυ παιδάκια τούρτα  

Παιδότοπος

Ο παιδότοπος είναι ένα κλασικό μέρος για πάρτυ παιδιών μικρότερης ηλικίας. Μειονεκτήματά του είναι το γεγονός ότι δεν μπορείτε να στολίσετε το χώρο όπως θέλετε, ενώ το πάρτυ μπορεί να σας στοιχίσει περισσότερο από το να το κάνετε στο σπίτι σας. Ποιος μπορεί, όμως, να αρνηθεί ότι δεν είναι τεράστιο πλεονέκτημα ότι όλοι οι γονείς είναι ήσυχοι και ανέμελοι, τα παιδιά παίζουν με χαρά στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους και το σκηνικό τα προσκαλεί να διασκεδάσουν μέχρι να μην αντέχουν άλλο από την κούραση;  

Αθλητικές εγκαταστάσεις

Αν το παιδικό πάρτυ είναι για αγόρια πάνω από 7 ετών, δεν υπάρχει καλύτερο μέρος από τα γήπεδα. Το μόνο που έχετε να κάνετε ως γονιός είναι να οργανώσετε τις ομάδες και τα παιχνίδια και να αφήσετε τα παιδιά να αγωνιστούν με τους φίλους τους. Μπορείτε να στολίσετε τον εξωτερικό χώρο με μερικά είδη πάρτυ, όπως μπαλόνια και γιρλάντες, και ύστερα, όταν τα παιδιά θα είναι πλέον κατάκοπα, να τα περιμένετε με φαγητό, όπως κεφτεδάκια, τυροπιτάκια, hot dog και πίτσα. Απλά θα ενθουσιαστούν.  

Παγοδρόμιο

Για ένα παιδικό πάρτυ με κορίτσια ή ένα μεικτό εφηβικό πάρτυ, μία από τις καλύτερες ιδέες για παιδικά πάρτυ είναι το παγοδρόμιο. Καλό είναι να προσλάβετε και κάποιον εξειδικευμένο δάσκαλο, ώστε να διδάξει το ice skating στα παιδιά που δεν ξέρουν και να αποφευχθούν τραυματισμοί και απογοητεύσεις. Το σίγουρο είναι πως οι καλεσμένοι σας θα δείξουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για αυτή την πρωτότυπη ιδέα και θα χαρούν με αυτό το κάτι διαφορετικό πάρτυ, κατά τη διάρκεια του οποίου θα μάθουν ένα καινούριο άθλημα.  

Escape rooms

Τα escape rooms έχουν γίνει πολύ της μόδας τώρα τελευταία τόσο στα παιδιά όσο και στους ενήλικες. Ολόκληρες ομάδες φτιάχνονται, για να μπορέσουν να λύσουν το γρίφο σε αυτή την εναλλακτική μορφή διασκέδασης. Φανταστείτε πόσο θα αρέσει στα παιδιά να περάσουν μαζί με τους φίλους τους ένα απόγευμα σε κάποιο escape room και να λύσουν το γρίφο!  

Σινεμά

Δεν είναι λίγοι οι κινηματογράφοι που νοικιάζουν τις αίθουσές τους για ιδιωτικές προβολές και παιδικά πάρτυ. Έτσι, ένα πρωινό του Σαββατοκύριακου μπορείτε να μαζέψετε τους καλούς φίλους του παιδιού σας και να πάτε όλοι μαζί να δείτε μια ταινία. Στην τιμή συνήθως περιλαμβάνονται και τα ποπ κορν, τα ζαχαρωτά και το φαγητό. Ύστερα, θα σβήσετε την τούρτα στο σαλόνι του κινηματογράφου μιλώντας για την ταινία.

Revisions

  • Φεβρουάριος 21, 2019 @ 10:08:07 [Τρέχουσα αναθεώρηση] by Χρήστος - Αναστάσιος Κωστούρος
  • Φεβρουάριος 21, 2019 @ 10:08:19 [Αυτόματη αποθήκευση] by Χρήστος - Αναστάσιος Κωστούρος
  • Φεβρουάριος 21, 2019 @ 10:08:07 by Χρήστος - Αναστάσιος Κωστούρος
  • Ιανουάριος 31, 2018 @ 17:01:30 by Χρήστος - Αναστάσιος Κωστούρος

Revision Differences

There are no differences between the Φεβρουάριος 21, 2019 @ 10:08:19 [Αυτόματη αποθήκευση] revision and the current revision. (Maybe only post meta information was changed.)